onsdag 12 augusti 2009

Vad ska jag nu göra???

Jag är nu skiträdd att jag ska få det där jobbet...för även om det låter roligt och det skulle passa mig så är det jättelångt hemifrån och hur ska jag lösa allt med barnen?? Hjälp...så känns det..
Det som är bra med att börja jobba med vanliga saker igen är att jag då inte kommer att ha tid med dumheter och sexförsäljningar. Automatiskt så minskar det ju direkt, för jag kommer inte att kunna vara tillgänglig lika mycket som nu även om jobbet inte är på heltid. Pendlingstiden blir ca sextimmar per dag med bil om jag ska pendla varje dag. Är det verkligen rimligt? Ekonomiskt sätt så kommer jag inte att tjäna på det alls. Delar jag upp jobbet så jag behöver bo där vissa dagar och sen vara hemma länge så tjänar jag mer på det, men då måste jag lösa en tillfällig bostad där och tillsyn till mina barn. Det står nu mellan mig och en till och jag vet att jag ligger mycket bra till för att få jobbet. Så att jag nästan inte törs svara i telefon just nu. Behöver tänka...Är det någon som har något bra råd eller något jag har glömt bort nu? På något sätt så känns det som att allt är bättre än att sälja sex, men är inte de här lite att fly och skjuta upp problemen? Är jag fysiskt frisk nog att orka med det här? För resten av tiden upp till heltid kommer jag ju vara tvungen att stå som arbetssökande

3 kommentarer:

Judith sa...

På vilket sätt flyr du genom att sluta sälja sex och tar ett jobb du hellre vill ha?
Varför kan du inte flytta till orten där jobbet finns helt och hållet?
Det kanske är din räddning, din väg från allt och eftersom du vet om dina problem så fortsätter du att ta tag i det på nya orten så du inte hamnar i samma sits igen.

Flykt är det när du flyttar och sedan ändå fortsätter på samma sätt som du gjort tidigare. Men att börja om och vara medveten om sitt liv och sig själv är ett sätt att hjälpa sig själv till ett värdigt och bra liv.
Barn kan flytta med! Var finns deras pappa? Han har väl ett ansvar för dom också och dom är rätt stora nu väl?

Har din terapeut kanske några tips om hjälp att få?
Allt går att lösa om man har viljan att lösa det och du känner det är rätt.
Känn efter och tänk inte lika mycket. Känn i hjärtat och i magen!

Du fixar det.

Kram

Bloggullet sa...

Grattis till jobbet, även om du har det jobbigt med att veta vad du egentligen vill.
Kram

svartängel sa...

Jag vill inte riktigt flytta till den andra orten nu i alla fall, jobbet är inte på heltid och det kan vara svårt att få det i den kommunen...risken finns att jag i så fall måste flytta igen och det vill jag inte...
Sonen börjar sista året i grundskolan och det kanske inte är bästa tiden att flytta på honom då...uppsägningstid på lägenheten har jag i tre månader..
Barnens pappa är en aktiv missbrukare, psykiskt sjuk och allmänt galen. Skyddat umgänge, dvs att han inte får träffa barnen ensam...något ansvar till någon av sina barn har han aldrig tagit..utan det är jag och barnen själva..

terapeuten vet inte om det här eftersom de ringde om jobbet efter att jag varit där..

Jag försöker tänka och känna...jag både vill och inte vill..

Har ju inte ännu fått jobbet...de står mellan mig och en till fortfarande...men snart får jag veta och då måste jag vara beredd...