söndag 16 augusti 2009

Dåligt samvete

Usch, satt nyss och läste en kvinnas blogg, en som skrev om hur hon blev bedragen av sin man. Först hade jag tänkt skriva en kommentar till henne, men sen helt plötsligt fick jag jättedåligt samvete. Inte för att jag har varit med hennes man utan för det slog mig precis hur många äkta män jag har haft som kunder. Sånna som bara tillfälligt eller återkommande är kunder. Jag har inget försvar till varför jag gör så. Deras fruar lider och jag tjänar pengar på deras män...hur sjukt är inte det? Hur sjuk är inte jag som kan göra så mot människor? Så nu sitter jag och är ledsen över att jag förstör för andra människor, sabbar deras äktenskap kanske...och förstör för små fina barn som får otrogna fäder bara för att jag ska tjäna pengar på dem...eller kanske inte jag utan mina ägare, men det är som samma sak. Jag borde sluta med det här snart innan jag sabbar för mycket för mig och för andra...

5 kommentarer:

Judith sa...

Du förstör inte för andra för det gör dom så förbaskat bra själva. Det är inte ditt ansvar!

Men däremot har du ett ansvar mot dig själv!!!
Du gillar inte det du gör och bör då vara rädd om dig själv!!!!

Ta inte på dig andras ansvar. Det räcker gott och väl med ditt eget!.

Kramar till dig.

Monika sa...

Att du förstör för andra!Knappast men att du bidrar en smula det går inte att förneka. Att vissa män är såpass störda/sjuka att dom kan ta från familjens gemensamma ekonomi till att göra det dom gör, det förblir mig en gåta men det är inte ditt eller mitt för den delen heller ansvar.
Men ibland är det inte så enkelt som man vill tro, allt beror på vilken sida av staket man står på, så ser saker och ting annorlunda ut.
Ha en härlig dag, kram på dig

Monica sa...

Kan bara säga en sak.....
ÄCKLIGT
Dåligt samvete är väl lindrigt sagt!!!!!!!!!

svartängel sa...

aaa, dåligt samvete kanske är lindrigt sagt...

Suzan sa...

Måste bara kommentera Monicas kommentar men jag blir så arg så jag vet inte vad jag ska skriva!

O till dig svarta ängeln:
Var rädd om dig.. o ta hand om dig..


ps, vet du om att du har verifieringskoden på när man kommenterar.. jätteirriterande!