onsdag 3 juni 2009

Sömnlös svartängel

I natt har de inte varit många timmars sömn. Jag har funderat och resonerat med mig själv och med en killkompis i telefon. Stackars han som i slutändan fick prata med mig ända tills efter sex i morse. Tur att han var ledig i dag så han ligger väl och sover.
Han vet inte hur jag lever idag, men han har en aning tror jag. Det låter så på honom, fast han bor långt borta och aldrig träffar mig nu utan bara pratar med mig nästan varje dag i telefon. Det är en av få som jag kan vara lite olycklig till och i natt var en sån natt. Inte för att jag grät, men jag hade några saker jag bara var tvungen att prata om för det kändes som om jag bubblade över. Jag berättade om en händelse nyligt och konstigt nog förvånade det inte honom alls. Gjorde honom nog lite ledsen, för min skull. Det var inte min mening, för han är en snäll människa som jag inte klarar mig utan. Han förstår mig och kan prata utan att hacka och vill mig inget illa.

3 kommentarer:

INTI sa...

Bra med sådana vänner. :)

Vilsen sa...

Ibland måste man prata helt enkelt. Jag blev jätte glad att det finns någon som finns för dig även om natten!
Varma kramar till dig!
TYCKER OM DIG!!!

svartängel sa...

Jo jag har en vän som jag kan prata med på natten, men som inte vet om mitt hemliga liv...bara om det vanliga jag har...fast han är nog en aning misstänksam eftersom jag kläcker ur mig en och annan konstighet ibland...och ändå tycker han om mig som vän:-))