onsdag 10 juni 2009

Behöver vila

Slutkörd totalt!! Har varit på af, tränat och vattengympa innan lunch idag. Pratat i tele med den där personen igen. Sen stupade jag som en död i soffan och sov i ett par timmar. Nu försöker jag vakna till liv med hjälp av kaffe. Känns som om jag inte får luft. Som om jag kvävs, sakta men säkert. Saknar lugnet och vilan. Behöver sova. Törnrosa sömn alltså. Jag sover som en kratta på nätterna också. Drömmer och kan inte koppla av. Jag är trött!

2 kommentarer:

Ur en sexmissbrukares synvinkel sa...

Du uttrycker dig väldigt korrekt svartängel, jag har en gång varit där jag antar att du är idag... De som va de sjuka me mig va att jag älska de jag gjorde! Hoppas allt löser sig.

Jättekram

svartängel sa...

Hej på dig:-)
Inte vet jag om jag uttrycker mig speciellt korrekt, men tack ändå:-)
Det måste vara svårt att sluta om man gillar de man gör? Själv avskyr jag den soppa jag hamnat i. Det är därför jag vill därifrån. Konsekvenserna blir för stora, riskerna är gräsliga och mitt mående tar stryk för varje dag som går. Inte bara de, utan man har inte ett värdigt liv och ens självkänsla stupar efter varje gång. Jag vill inte vara sån här, jag vill vara vanlig.
Önskar dig också lycka till i ditt fortsatta arbete med dig själv:-) Kram