tisdag 9 juni 2009

Nederlag

I går var jag duktig och gjorde rätt för en gång skull. Idag har jag gjort tvärtom. Jag är helt enkelt knäpp eller nått. Är för rädd av mig, för osäker och för kontrollerad. Det kommer väl kanske bli bättre snart, men än så länge är jag fast. I kontrollmännens händer och klor. Har varit och sett ut vilken ny utomhusplats jag ska ta emot kunder på i sommar. Som är säker för mina kontrollmän och för mig.

Jag som försöker dra mig ur, kände mig inte så peppad av att följa med. Ändå gjorde jag det, törs inget annat. Som tur var så hade de inte så mycket tid att hålla på med mig förutom i bilen under tiden de letade. Ja, och på en av platserna de valt ut också förstås. Jäkla myggor säger jag. Vem vill vara utan kläder på en skogsväg där de är myggor och annat kryp överallt? Dessutom är de förbannat obekvämt och kallt att stå utan kläder på knäna mitt i gruset:-( Fast de kunde ha varit värre förstås.

Kunde ju inte heller säga till dem att jag planerar att sluta, för då hade de inte blivit glada. Då hade de inte räckt med lite småjobb utan då hade jag väl varit halvdöd vid de här laget. Fast de känns jättedåligt och hemst, de känns som om jag slits åt två olika håll. Ohållbart är det....och jobbigt...blä

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fan vad jobbigt. Men stå på dig nu!
Kram!

svartängel sa...

Det ordnar sig nog:-) Tillslut...
Kram!