lördag 13 juni 2009

Less

Näpp, jag mår inte bra i kväll!!!
Inte ett dugg alls...jag är inte glad...jag är trött, less och förvirrad.
Jag vill inte ha de så här...jag vill inte göra så här...
Bläää för allt...varför kan inte livet vara enklare? Det mesta känns bara jobbigt och plågsamt...som om jag aldrig kommer att vara som andra, ha de som andra eller ens tänka som andra....hur ska jag kunna leva??? När de dessutom känns som om det hade varit en lättnat av att få slippa...stor lättnad egentligen också...jag orkar inte mycket mer...det här är för mycket...alla måste väl få ha sina gränser på vad som är nog och inte....jag har passerat mina gränser för länge sen....jag är less...skitless

6 kommentarer:

Judith sa...

Varmaste kramen till dig.
Önskar jag kunde ta denna vedervärdiga känsla från dig.

Kram

Bloggullet sa...

Jag önskar jag kunde hjälpa dig. För mig går de här tankarna och känslorna som du har upp och ner. Ibland vill jag bara gå upp i rök och ibland känns livet bra.


Jag ger dig en riktigt hård kram och hoppas att du snart blir gladare.
Kram

Ur en sexmissbrukares synvinkel sa...

Du är en otoligt stark kvinna som orkar leva ditt liv så som du gör. Det jag mest tänker på är att du klarar ta hand om dina Kidds. Snälla svart ängel gör som jag kolla upp 12 stegsprogrammet för sexmissbrukare. SLAA.se Varma Kramar V

Vilsen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Monika sa...

Jag tänker på dig. Kan tänka att 12-stegsprogrammet för sexmissbrukare kanske kan vara en god ide. Där är alla för samma problem och där kanske du inte behöver "känna att du ska hålla igen".
För ett är ju helt klart min vän du måste ha hjälp, men som jag har skrivit förut det är bara du själv som kan ta det steget.
Jag tycker du är enorm som klarar av att leva detta dubbeliv som du gör. Samtidigt förstår jag inte att du orkar. Men åter igen lyssna inår och var ärlig mot dig själv, om vad du egentligen vill.
Kram på dig svartängeln

svartängel sa...

Det är ganska jobbigt att leva så här dubbelt, att hålla ihop sig själv på alla sätt och vis. Fast jag gör så gott jag kan.
Har kontakt med SLAA också ibland, mest på nätet i och för sig.

Kram till er alla...

och du vilsen, jag tog bort ditt inlägg med din adress....tack:-) har skrivit till dig nu privat..kram