söndag 21 juni 2009

Om jag bara vore lite piggare

Dödstrött och slut. Har sovit hela morgonen och fortfarande är jag helt död. Min reumatism har gjort sig påmind i massor den sista tiden och jag blir mer och mer risig. Jag har inte riktigt tid med det här just nu, men jag känner av mina begränsningar för tillfället. Tidigare har jag kunnat göra vad som helst nästan, men nu tappar jag orken och får ont av nästan ingenting. Har sista tiden försökt kyla ner min händer eftersom dom inte orkar röra på sig. Ett knä orkar inte med att finnas och mina fötter gör ont direkt jag sätter ner dom i golvet. Så jag är slutkörd. Orkeslös och förvirrad. Ska vila lite igen....

2 kommentarer:

Judith sa...

Din kropp säger ifrån. Den behöver vila.
När man slutat lyssna på de tankar man har om vad som är bäst för en så börjar kroppen protestera mer och mer.
Jag har inte reumatism men har haft otrolig värk i många år....men är nu bättre. Jag har börjat lyssna lite mer, lite i alla fall.

Hur hade du det på konventet? Jag har tänkt så på dig och undrat.

Hoppas du fick massa kärlek.

Varm kram

svartängel sa...

Ja, jag behöver vila, men jag har lite svårt att ta mig för att göra det. Är inte riktigt van att lyssna på när kroppen säger i från och ofta kör jag på tills jag stupar och då har de ofta gått lite för långt.
Jag visste inte från början att jag hade reumatism, jag försökte noncalera och inte känna efter. Tillslut gick jag till en läkare som tog prover i massor och skickade mig direkt vidare. Då hade jag haft sjukdommen i flera år utan att bry mig. Det var en jobbig period.

Jag hade de bra på konventet och lyssnade på några riktigt bra ord. Jag träffade fina vänner som jag tycker om och har saknat. Det var ganska lite folk där och jag stannade inte länge, men en stund.
Kram till dig också:-)