onsdag 1 juli 2009

kan någon stanna tiden?

Sover, vilar och tar det lugnt. Så ser det ut just nu för mig. Det är rörigt i min hjärna och på nätterna drömmer jag underliga saker, vaknar och har panik. På dagarna är jag så trött att jag ser stjärnor. En enkel kund idag, men inget mer. Hur något sådant kan vara enkelt egentligen, det förstår jag inte. Kanske de är mina försvar som är uppe och försöker rädda mig från att må piss. Känner mig rätt avstängd just nu och mer utmattad. Tiden bara rinner förbi mig och jag lyckas inte stanna den. Hur jag än gör så försvinner dagarna och jag hänger inte riktigt med. Vill börja om från början...för de här går inte bra...

1 kommentarer:

Judith sa...

Fina Ängel
Har läst det du skrivit på ett annat ställe och det du varit med om.
Jag blir så berörd. Du berör mig väldigt starkt.
Det hugger till i mitt hjärta.
Jag skulle så gärna vilja bara ta dig därifrån.

Är så himla glad du i alla fall idag är en tillfrisknande missbrukare, beroende. Alla vi med med beroende sjukdomen har ofta olika bakgrunder och många olika erfarenheter men grunden i att vi hamnat där är den samma.
Känslan av att stänga av är ett skydd. Ett sätt att fly den inre smärtan.
Du har viljan att ta dig ur allt.

Ingen kund är enkel. Du gör det ju ändå mot din vilja. Det är klart du stänger av. För att orka leva. Förr stängde du ju av genom att fly in i drogerna men det gör du inte nu.
Du är stark kvinna som tagit dig ur det träsket. Jag är övertygad om att du kan ta dig ur resten med. Du har viljan. Håll fast vid den.
Du kan börja om från början.
Det finns många i gemenskapen som bevisar det.

Varmaste kramen.
Jag tänker på dig.
Ljus och kärlek.