lördag 9 maj 2009

Maktslöshet

Jag funderar vad de är som ger andra människor rätten att bestämma över en annan? Vad i det är de som lockar dem? Är de själva känslan av att någon annan är helt maktlös eller är det våldet i sig som de gillar? Om någon vill plåga mig till den grad att inte ens jag orkar med utan faller och inte orkar hålla skenet uppe så har den människan gått ganska långt. Inte bara för att jag är tålig och van vid mycket utan även för att den personens gränser för vad som är ok och inte ligger väldigt långt borta från vad som är vettigt. Vad är det som gör att sk vanliga familjemän lockas av att se till att en tjej är så maktlös som möjligt? Hur kan det vara ett nöje för dem att köpa en till händer och fötter bunden varelse, för att i grupp ha sex med den? Är de intressanta för dem då att de slipper hålla fast själva eller handlar det om att de tycker om att veta att den andra är maktlös och inte kan ta sig därifrån? Om dom struntar i att binda fast kanske man sprattlar och är besvärlig, försöker springa eller gå, men om de ser till att inget går att röra eller att varelsen inte kan prata då kanske det är enklare för dem. Kanske det är därför de inte vill att jag ska se heller, att dom binder för mina ögon. De missar paniken och ångesten i mina ögon. De gör ju då inte heller fel eftersom ingen kan säga stopp, ingen kan vare sig visa eller säga sluta. Om ingen protesterar så vet dom inte när gränsen är överstigen.

Varför anser samhället att det är nästan ok att människor kan säljas på det viset, att det är en normal och vanlig sak. För på nått sätt så är det ju helt ok eftersom det inte finns något som gör att de kan stoppas. Det är nästan värre att vara den som säljs eftersom jag då betraktas som skräp och någon som är mindre betydelsefull. Det finns inget som kan hjälpa mig att bli fri helt och hållet. Ingen riktig lag eller moralisk aspekt som säger att det som händer är fel. Inget fack man kan vända sig till och be om hjälp, utan om jag skulle få rätt så skulle jag vara tvungen att överbevisa andra genom att utsätta mig själv för samma sak massa gånger så att någon betydelsefull person ser det hela och kan stoppa det. Annars går det inte.

För mig spelar det inte så stor roll längre om jag en vecka säljs till en person eller till trettio eftersom det jag gör är ändå detsamma. Enda skillnaden är i vilket fysiskt skick jag är i efterhand. Om jag inte hade någon som ägde mig och hade kontrollen över mig hade jag antagligen slutat för länge sedan. Då hade jag kunnat gömma mig eller slutat att svara. Då hade en del kanske passat på om de hittat mig och gjort något för att jag skulle börja om igen, men jag hade klarat mig lite bättre. Varför ska någon annan tjäna pengar på min kropp?

Någon sa till mig nyss att det inte är någon skillnad på att ha ett vanligt jobb eftersom man då också säljer sig själv och ofta gör saker som inte är roliga eller är sånt som passar en själv. Att då också en arbetsgivare tjänar pengar på den anställda. Varför ska jag då klaga egentligen? För att jag mår dåligt av att någon säljer mig, att jag är rädd när det händer, att de gör fruktansvärt ont eller att jag blir ledsen när de efter ett gangbang slutar med att pissa över hela mig. Är det verkligen samma sak som ett vanligt jobb? För när jag har vanliga jobb så trivs jag med dem, jag tycker ofta om mina arbetskamrater och mina arbetsuppgifter. Jag är oftas glad när jag far dit och jag är glad när jag far hem. Trött och less givetvis ibland, men fortfarande är jag hel, ren och utan ångest.

2 kommentarer:

Monika sa...

Dessa människor är otroligt små varelser med mycket i bagaget, det de handlar om i själva verket det är makt. Ofta är dess amänniskor oerhört sexuellt, hämmade/misslyckade sexuella partners och det vet dom om!
Därför köper dom en annan människa som dom tror att dom kan behandla som dom vill,(dom har ju betalt för "varan", brukar ju den legitima orsaken till dom själva vara), för tro mig dom måste ha ursäkter även för sig själva för att klara av... Jag vill säga det är ALDRIG OK, att någon människa säljs aldrig aldrig!
Kom ihåg, dom som säljer dig har bara ett enda intresse och det är pengar pengar pengar
Tro aldrig för en minut att det kan jämf med ett vanligt arbete, hade inte ämnet varit så allvarligt hade jag skrattat över denna idiotiska, kommentaren som förmodligen kommer från en primitiv reptil hjärna...Kom ihåg du är värdefull människa och på någor jäkla sätt ska du ta dig ur det häär livet bara väntar på dig och dina barn. Jag påstår aldrig att livet kommer att vara en dans på rosor då skulle jag ljuga för dig men du förtjänar så mycket mer än vad din "sjukdomstillstånd" tillåter dig att göra. Det som har varit är gjort det kan du inte ändra på men du kan/håller på att ändra på morgondagen, där har DU MAKTEN!!!!
Det är ju paradoxt, du söker vård för du ska bli fri från ditt beroende, men de som egentligen behöver vård/kastrering är dom jävl.... som behadlar en annan människa såhär!!!!
Åhhhh, gumman vad du behöver är en trygg lugn tillvaro, och jag hoppas av hela mig att du ska få dt inom en snar framtid.

svartängel sa...

Jag tror att jag behöver vila snart. Det är nog många som ändå tycker att de är ok att det finns människor som säljs, annars skulle vi inte finnas. För vi som säljs är ändå ingenting att ha.
Fast jag vill inte vara en sak längre, för det är jobbigt. Jag vill ha lugn och ro nu.

Ja, jag ska ta mig ur det här. Fort också, jag är en bit på väg. Snart kanske jag är fri och kan leva i fred.

Tack för din kommentar:-)