söndag 21 december 2008

Överlevnad

Min dag har varit hemsk, men jag har överlevt den också.

Det började med att jag fick meddelande om ett uppdrag som jag skulle göra, en del verkar inte ha lyssnat på mig när jag förklarat att jag faktist slutat!!

Förslaget gick ut på att jag skulle fara till en plats där jag varit förut, uppdraget innebar inte bara vanlig hederlig vaniljsex utan också lite bondage. Inte farligt mycket, men dock en del. Sånt är jag van vid så det är ingen fara. Kunden i fråga är en chefaktig varelse som egentligen är jättesnäll och trevlig. Han gillar bara en hel del dominanslekar och han är van vid det också.

Inte var jag speciellt sugen på att ligga bunden och naken på en kall och hård bänk precis. Fryser gör jag ju ändå.

Dessutom har jag lärt mig att trots att jag försöker sköta säkerheten bra, är det inte alltid folk lyder när det väl gäller. Är jag desstuom bunden, har jag ingen koll. Med ögonbindel är det ännu svårare. Ibland kan det dyka upp ett flertal till med män och ibland kan de göra saker vi inte kommit överens om.

Så jag försökte neka och tacka nej. Jag visste att om jag skulle falla den här gången så skulle det inte vara kul. För nu när de vet att jag vill sluta så misstänker jag att direkt jag visar tecken på svaghet så kommer de att passa på. Det vill säga att om jag skulle fara så skulle dom se till att det skulle vara så jobbigt, hemskt och vidrigt att jag antagligen mådde piss efteråt. För om de får mig till det skicket, så vet dom att jag ger upp och fortsätter i gamla vanliga mönster.

Jag klarade mig. Jag gjorde inget, utan stannade hemma. Fast fruktansvärt jobbigt var det, oförskämd och dålig kände jag mig. Jag löd inte, utan trotsade. Gud vad duktig jag känner mig nu.

2 kommentarer:

Resenären sa...

Bra. Jättebra! Fortsätt så.

"Var inte rädd för mörkret,
ty ljuset vilar där
Vi se ju inga stjärnor,
där intet mörker är

I ljusa irisringen
du bär en mörk pupill,
ty mörkt är allt som ljuset
med bävan längtar till

Var inte rädd för mörkret,
ty ljuset vilar där,
var inte rädd för mörkret,
som ljusets hjärta bär"
(Erik Blomberg)

Med önskan om en GOD JUL, till dig och de dina!

svartängel sa...

Tack, det var vacker
Kram