måndag 15 december 2008

eftermiddag

Nu känns det lite bättre igen..Skickade sonen med böckerna till bibblan och pengar så han kunde betala skulden. Skönt att få det avklarat.
Blev lite upp peppad av en som vet hur jag lever om vad jag ska göra, så nu gäller de bara att följa råden också. Skönt att det finns någon som bryr sig i alla fall. Det som är skönt med den kvinnan är att trots att hon inte vet allt, har hon ändå en känsla av hur de är. Hon kan ge råd och stöd utan att samtidigt dalta eller förlöjliga. Hon sätter hårt mot hårt på nått underligt sätt samtidigt som de känns som om hon bryr sig. Underlig känsla.

Har suttit och läst i andras bloggar och insett att det finns många fler som har de jobbigt och svårt, jag blir lite olycklig när jag ser hur folk lider i de tysta runt om i världen.
Kanske det här är ett sätt att bearbeta livet, bara få ur en alla känslor som stömmar genom huvudet och kroppen.

Känns som om den här dagen ändå varit duglig än så länge....

3 kommentarer:

Kaleb.s sa...

Det finns folk som ber för dig, det finns en Gud som bryr sig, jag har läst och personligen blivit kanon kär i Jesus, han hade många slagna och mentalt trasiga kvinnor runt sig av den anledningen att han gav dem en ren kärlek. han hade inga baktankar eller dolda motiv bara en ren och kravlös kärlek till dem. Jag vet att denna kärleken finns för dig med och jag vet att Gud längtar efter att visa den för dig. jag har spenderat en stund nu i bön för dig och vet inte vem du är var du kommer i från eller vart du är på väg. men jag vet att den Guden jag har mött och den Guden som jag finner Jesus manifestera, är just en stor källa av villkårslös kärlek. det är en kärlek ingen männisika kan eller förmår sig visa eller ge men denna kärleken. Men jag tror Gud finns för dem som söker honom. och jag ber att du skall få möte en människa som fult har ställt sig hans tjänst och där du skall få möta denna rena och fullkomliga, ej sexuelt influerade, rena kärleken. jag ber för dig och hoppas verkligen att du skall få uppleva denna Gud, Guden så många pratar om och bråkar om, men så få människor verkligen känner. Gud välsigne dig och jag ber för dig.

Anonym sa...

jag hoppar inte...

tack för ditt avtryck...nu ska jag läsa mer av din blogg!

/U

svartängel sa...

Tack:-)