tisdag 21 april 2009

sonen

Sonen tycker att han är frisk nu, inte nog med att han ville till skolan utan sedan sa han till mig att han ville fara till sin pappa idag och hälsa på. Mina barn träffar sin pappa väldigt sällan eftersom de har skyddat umgänge med honom. Dvs att de får inte träffa honom ensam utan de är alltid en person tillsammans med dem. Sonen är den som träffar pappan oftast och det handlar om mindre än fem timmar i månaden sammanlagt. Idag var en sån dag och trots att han har haft magsjuka så ville han iväg. Jag stoppade honom och nu ligger han och sover i sin säng i alla fall. Han var nog inte så pigg som han ville låtsas.

Det gör lite ont att trots att hans pappa är som han är, så behöver barnen honom också. De saknar honom ibland även om de inte har någon relation till honom. Min dotter pappan mindre än tre timmar i månaden och så har de varit i hela hennes liv. Desstuom så avbryts mer än än hälften av gångerna eftersom det inte fungerar.

Sen tror jag nog att sonen ville iväg för att jag skulle tro att han var frisk. Han har nämligen ett möte i kväll som han ville fara på. Han är vald till ungdomsrådet i en församling här och skulle få information om en resa som han ska fara på som representant. Han skulle idag få all information om hur församlingen ville att han skulle rösta, när han skulle åka och massa sånt. Jag har försökt säga att den informationen kan han lika bra få direkt han är frisk igen, men han är aningen sur på mig. Jag kan ju inte skicka iväg en magsjuk unge som ska smitta ner en hel kyrka heller...nån måtta får de då ändå vara...

Trots allt som är helt galet kring mig om mina barn så har jag världens finaste barn. De är snälla, duktiga, artiga och smarta och vackra. Jag undrar hur det kan komma sig.

2 kommentarer:

INTI sa...

Måste ju bero på deras mor. :)

svartängel sa...

Deras mor är ju galnare än galnast...