måndag 30 mars 2009

tokiga tid

Ringde nyss till min hjärnskrynklare och upplyste henne om att jag började bli bättre och att jag nu kunde boka in en ny tid. Nu var hon ganska uppbokad och hade inte tid med mig förrän på skärtorsdag, men de funkar bra för mig. Då hinner jag vila upp mig en aning.
Hon frågade en massa saker i telefon och jag försökte svara så gott jag kunde, en del frågor undvek jag helt, men hon lyckades ändå försöka lista ut vissa saker jag inte hade tänkt säga.
Så hela samtalet slutade med att hon sa att fram till skärtorsdag så skulle vi då och då prata i telefon....vad är de för tokigheter...har jag blivit övervakad på något sätt....jag har ju inget tokigt gjort, så varför ska hon då kolla upp mig va??? Flera gånger dessutom...hugaligen...nu känner jag mig jagad...av en hjärnskrynklare...kanske bättre än en kontrollman, men ändå....uuuääää

6 kommentarer:

Vilsen sa...

det är väl bra att hon bryr sig...
Försök att öppna dig för henne, hon vill dig väl!
KRAM

Anonym sa...

Precis, hon vill dig allt gott ska du se...

Monika sa...

Jag tror du har en oerhörd tur som har en hjärnskrynklare som bryr sig verkligen. Kom ihåg allt är frivilligt och hon vill dig väl, ge dig själv en ärlig chans för det förtjänar du.En chans där du tilllslut ärligt erkänner saker, där du tillslut kan säga-ja, så här är det! Det är då du kan ändra på saker som du kanske inte kan annars... Usch nu lät jag som en moraltant, men jag hoppas att du inte tar det så, jag tycker bara att du är värd så mycket mer, än du själv ger dig.
Kram på dig

svartängel sa...

Egentligen gillar jag min hjärnskrynklare, för hon är ganska bra...och hon går inte att lura så mycket:-) dessutom vet hon väldigt många saker om mig eftersom jag var tonåring första gången hon träffade på mig. Sen skippade jag henne i massor med år, men har ringt någon gång då och då när det har krisat sig....så hon har nog ganska mycket koll på mina galenskaper..
Kram

Resenären sa...

Ni har alla sagt så mycket klokt redan, och jag kan bara instämma - ge henne en ärlig chans, hon vill dig bara gott!

... och kanske är det EN av anledningarna till att du faktiskt tycker om henne - det där att du inte "lurar" henne så lätt... att hon ser och möter DIG.
Vad tror du om det?
Kram!

svartängel sa...

Jo jag vet, jag gillar henne....för att hon vet vad jag menar innan jag säger det och ser när jag stänger av och plockar fram alla mina murar och sitter och tittar i taket och glömmer bort att prata.
Fast jag gillar att gnälla på henne också ibland...för hon är såååååå jobbig när hon jagar mig..haha