lördag 28 mars 2009

Måste nog börja varva ner

Igår var en bra dag, jag hade faktiskt kul och det var de länge sedan jag hade!
Till och med kvällen efter att jag varit på sinnesrogudstjänsten och jag hade socionomen och hennes karl sittandes här till sent på natten var trevlig.
Jag klarade av att hålla mig till samtalsämnen där jag inte provocerade eller tyckte massa konstiga saker:-) Så vi var sams hela tiden och nu har de ringt och undrat om dom inte kan komma hit en stund i kväll också.

Det är ganska typiskt av mig att när jag börjar piggna till, ha mindre ont och är mer rörlig igen att jag ska ta igen all tid som jag har förlorat. Vilket gör att jag fort börjar rasa igen innan jag ens har hunnit bli helt bra. Jag blir så glad att jag kan göra saker igen att jag rusar in i allt möjligt, jag är glad och lycklig och springer runt som en yr höna. Känner inte efter i kroppen efter stopptecken utan nonchalerar varje lite signal på att stanna upp. I natt vaknade jag efter någon timmas sömn och mådde inte bra alls och hade ont, men somnade om igen. Så har de hållit på ändå till nu då jag sitter och försöker kvicka till med hjälp av några muggar kaffe.

2 kommentarer:

INTI sa...

Ja,du borde nog försöka varva ner.
Även om det inte är så lätt alla gånger.

svartängel sa...

Näää det är inte så lätt...men jag försöker...hoppas du också kan göra det..