söndag 29 mars 2009

snööö ute:-(

I går kvittrade jag för mig själv om att i morgon är det sommar!!! Jag tänkte då på att vi har sommartid nu och att vi då närmar oss sommaren med stormsteg och jag längtar i massor. Jag fryser på vintern och lider över alla kläder man måste ha på sig för att inte frysa ihjäl. Sopa och skrapa bilen är också sånt jag inte gillar. Nu när jag bytt ut min gamla pärla och börjat köra italienskt så upptäckte jag fort att sånna bilar gillar kyla nästan lika lite som jag själv och centrallåset har flera gånger fått spader. Så jag var glad över att det är sommar på gång.
När jag öppnade ögonen i morse och kikade ut genom fönster så upptäckte jag att någon där uppe ogillar mig och har gjort ett stort hål på himlen. Bara för att skicka ner massa snö på mig! Va...hur snällt är det? Jag skulle ju ha sommar idag...igår såg jag föresten den första blomman som tittade fram i gräset vid ett hus bortanför mig:-)))

4 kommentarer:

Anonym sa...

En sån dag man bara vill krypa ner under täcket igen kanske. Mysa och göra allt för att slippa gå ut. :)

svartängel sa...

Just precis:-)

Monika sa...

Oj jag visste inte att jag hade skickat snön över till dig:))Jag skickade snön åt skogen när vi fick den häromdagen och vips försvan den:))Pardona me:))

svartängel sa...

Men vee dig Monica som skickar snön hit:-(( Visste du inte att jag ogillar snön va?? ha ha..Jag ska försökta skicka tillbaka den till dig igen...fniss