onsdag 14 januari 2009

Ännu en händelselös dag

Plaskande dag med vattengympa på schemat har de varit. Inga steg på den där räknaren dock för jag misstänker att den inte funkar så bra i vatten. ...Dagen till ära fick vi en ny tränare och den här gången en mycket sexig man:-)) Hurra!! Helt plötsligt blev träningen med tanterna mycket mer intressant. Hoppas han dyker upp fler gånger så jag har något vackert att titta på...haha

Slingrade mig ur ännu en av mina bokningar av ägare nummer två. Han hade bokat in mig på något jag sällan brukar ställa upp. Lite skumt kändes det när jag fick veta vad de var jag skulle göra, men jag sa inget då. Bara mumlade att det skulle ordna sig. Ändå måste jag säga att det hade varit enklare och mindre farligt än vad jag vanligtvis brukar göra. Fast nu på kvällen har jag lyckats slingra mig ur det. Jag är ganska duktig ibland på att slingra...precis som en listig orm. Det går ju inte att sluta om man ställer upp på en del grejor utan jag måste sluta med allt, hur enkla saker de än är fråga om.
Ännu en dag så lever jag i alla fall och jag är ganska nöjd.

2 kommentarer:

Monika sa...

Heja dig:) Synd att du tyckte att din dag var lite meningslös. Jag tycker att du har åter igen gjort en livsinvestering, i dig själv.Hedra dig.
För det är du värd!!!

Resenären sa...

Jag tycker att du ska passa på att vara mer än ganska nöjd... Jag tycker att du ska sträcka på dig, hålla huvudet högt och vara ordentligt stolt över dig själv!
*applåderar*

Kram!