tisdag 13 januari 2009

Latmasken

Har varit på biblioteket och skaffat mig lite böcker.
Var givetvis lat, så jag tog bilen även om jag just innan satt på mig en fånig stegräknare som ska hålla koll på hur långt jag går på en dag. Tror inte den där manicken funkar för jag kommer inte upp i många steg. Så jag skyller hellre på den än erkänner att jag är en LAT liten varelse:-)
Passade på att fika när jag ändå var ute på vift så några kalorier har jag då inte gjort av mig utan snarare tvärtom. Typiskt.
Nu ska jag sätta mig och läsa lite studentlitteratur en stund så jag har lite koll på vad jag ska skriva om sen....

6 kommentarer:

Chrissan sa...

Själv tog jag faktiskt cykeln till affären. Ett framsteg!;)


Den där friska luften finns kvar till dig i morgon.
Trevlig läsning!

Singelpappan sa...

Klart man måste få vara lite lat ibland... :-)

Vet inte varför du skriver att jag borde "akta mig för sådana som du"?

Tycker inte att du verkar så farlig! ;-)

Monika sa...

Visst är det härligt att vara "lat" själv försöker jag att vara det minst ett par gånger om dagen:))Hade det inte varit för hundarnas skull hade jag exempelvis inte gått utanför dörren idag. Riktigt bläääh väder.

Gisan sa...

Ibland orkar man bara inte vara nyttig och aktiv. Kramar...

Vilsen sa...

Själv försöker att hålla mig till 100steg om dan ;), det är väl lagom...?
Latmaskar är hur trevliga som helst!
Det är helt onödigt att trötta ut sig själv:)
KRAM

svartängel sa...

Det var duktig gjort chrissan. Här hos mig är det för mycket snö just nu för att cykla...:-)

Fniss, singelpappan....klar man ska vara lat ibland....jag menade nog att du skulle sluta på dina dejtingsidor så du inte vips råkade ut för en stollig varelse som jag....för du behöver nog en lite snällare varelse än jag...:-)

Jaaa monika, ibland måste man få vara lat, jag hade nog behövt en liten hund jag med så att jag tvingades ut för att promenera. Det är ju ofta skönt när man väl har gjort det.:-)

Gisan du har rätt, ibland orkar man inte och andra dagar orkar man mer. Det är inte fel att vara onyttig ibland heller...det är ju bara mänskligt tror jag:-))

Aaaa 100 steg om dagen är ju helt klart bättre än noll. Soffan är väldigt bekväm och vila behöver vi ju också:-) För hur dumt är det inte egentligen att vi gör så mycket träning att vi inte orkar ha skoj...så vi håller oss till de där 100 stegen du och jag vilsen...och så fortsätter vi att vara supertrevliga latmaskar i stället....

Kram till er alla