söndag 20 december 2009

Funderingar

Ibland blir jag förvirrad och ibland också rätt arg när jag läser om riktiga känslomässiga saker. Sånna där vanliga grejor som omtänksamhet, vänskap och riktig kärlek. Allt sånt där som i min värld aldrig existerar. Därför retar det mig till vansinne ibland. Får den där känslan av att allt bara är en lögn och att folk hittar på. Ändå vet jag ju att de finns, kanske..någonstans..hos några..
Ibland kanske jag märker av glimtar av sånt omkring mig, men då försöker jag fort stöta bort det. Vänskap kanske jag hittar ibland, jag gillar många människor jättemycket och de personerna är superviktiga för mig. Fast jag förstår aldrig hur de kan gilla mig. Jag tänker att de kanske inte skulle göra det om de visste hur jag egentligen är. Ändå kan jag inte låta bli att vara utan dem eftersom de tillför mig så mycket.

Jag undrar varför jag alltid får den där känslan av att inte duga. Oavsett vad jag än gör eller inte gör. Så var det i går också, fast med en mer mindre snäll människa. Jag var med en av mina ägare i några timmar. Återigen bunden med mängder av grejor av alla de slag. Jag frågade sedan om han var nöjd med mig, jag bad om ursäkt för att jag varit så krånglig och komplicerad. Inte ett ord sa jag vad jag egentligen tyckte om hans behandling av mig. Det var viktigare att han skulle vara nöjd för annars skulle det ju kanske bli ännu värre bestraffningar och konsekvenser för mig.

3 kommentarer:

Judith - kaos o annat sa...

Känner igen massor av det du skriver vännen.

Varm kram och jag önskar dig verkligen allt gott. Du är värd det.
jag önskar av hela mitt hjärta att kommande år ska bli ett fantastiskt år för dig och att du kommer i från ditt helvete.
Massa kärlek till dig

Anonym sa...

Hej Vännen!
Visst finns det riktig kärlek, vänskap...
Jag har sagt det innan till dig...
Börja älska dig själv!Genom att tex säga åt han vad du egentligen tyckte om vad han gjorde med dig!!
Får alltid känslan av att "vilja ruska om dig" o ta dig ifrån de människorna som du har omkring dig, när jag läser din blogg och dina tankar....
Du har rest färdigt med dem nu! Läs mina två första inlägg Januari!
Stor kram!!

torgust sa...

De flesta människor är snälla och goda! Det avgörande är vilka DU VÄLJER att "hänga med", eller hur?
Kram och Gott Nytt Valår!