lördag 2 januari 2010

Jag är tillbaka igen:-)

Sitter i min egna soffa med min egna dator i knät och bara är glad över att få vara hemma igen. Då gör det inget att jag fick börja min hemmatid med att skotta snö, bära väskor, lite vedpåsar och slå på en tvättmaskin. För jag är hemma igen:-) Jag har haft de bra när jag varit borta. Kanske inte bara, men mest i alla fall. Har hunnit vila mig och få vara med min familj. Även om de är jobbigt att samsas med många människor så är det ändå lugnt. Inte ens småtrollens eviga tjatande och pipande kunde störa min vila.

Jag träffar egentligen inte släkten så ofta, när jag väl gör det så blir det ofta ganska många dagar. Det här var väl kanske gränsfall på vad jag själv klarar av. En av dagarna lyckades jag sova till ungefär halvtvå på dagen, till min käre moders stora fasa. Som en död hade jag lyckats sova mig igenom en hel natt och en halv dag med två tonåringar i huset och två pipande småtroll. Ingen hade behagad väcka mig utan tänkt att jag skulle få ligga kvar tills jag behagade stiga upp. Jag var hur förvirrad som helst över att jag lyckats sova så länge. Det tillhör inte precis vanligheten.

Antagligen var jag rätt slut när jag om dit och jag tackar min reumatism för undanflyten den kan ge mig. För familjen vet ju inte om mitt andra liv, de livet som antagligen är den största orsaken till min trötthet. Så i stället kunde jag använda mig av min sjukdom i stället för att förklara min onormala sömn. Nu sitter jag i stället uppe mitt i natten och skriver på min dator. Med lamporna tända överallt i huset och funderar på om jag inte borde gå och lägga mig snart. Fast jag är glad över att få vara hemma där jag kan vara mig själv...men snart så sover jag nog..natti natti

1 kommentarer:

ChoQlat sa...

Borta bra men hemma bäst.. :O) God fortsättning!