fredag 22 januari 2010

Bara lite virr

Den här svartängeln är trött och slut. Har återigen varit iväg på en behandlingsvecka och hjärnan får arbeta. Om saker och ting bara kunde vara lite enklare. En aning sådär. För just nu tycker jag att allt är krångligt, jobbigt och krävande. Fast jag står då på benen i alla fall och jag tar mig framåt. Även om några steg också är bakåt. Jag önskar att tiden skulle gå lite fortare. Antingen det eller så kanske man kan vrida tillbaka tiden en siså där hundra år eller så...För vore det inte ganska skönt om det gick att börja om från början också??

3 kommentarer:

Anonym sa...

Puh; jag är glad att du lever! :) Min fantasi har flugit iväg...; trodde jävlarna skadat dig FÖR mycket! :( Lycka till med att TA TILLBAKA DITT LIV! Kram från tant Lill.

Monika sa...

Nä, jag håller INTE med dig om att man skulle kunna vrida tillbaka klockan:) Det som har varit är passè, och INGEN kan göra något åt det!
Det enda man kan göra är att bestämma sig HUR man ska förhålla sig till det som har varit, lägga det i livets erfarenhets säck.
Morgondagen vet vi ingenting om, så varför bekymra sig om någonting man inte har en aaaaning om???
Nuet är just här och nu och det är bara en som kan bestämma över det och det är en själv.Kram på dig

svartängel sa...

Nädå, jag lever än:-) Fast det har varit en jobbig tid ett tag nu..

Jooo om man vrider tillbaka klockan så kan man ju göra allt ogjort. Ta bort alla dåliga händelser och bara ha kvar dom bra. Tänk vad roligt det kunde vara då...
Jag försöker att inte gräva ner mig i det som varit, att försöka tänka framåt men ändå inte bekymra mig om framtiden. Fast det är ju skitsvårt. Just nu har jag ju jobbigt med det tidigare, med nuet och med alla tankar på vad en framtid kan innebära...Just nu har jag svårt att bara vara i nuet...men det ordnar sig..de gör det ju alltid på något sätt..kramisar till er också